Instagram takeover voor Canon Nederland juni 2018

 

Blog gepubliceerd op Eoszine

 

Reportage RTV NH over de Zaanse Schans. 

Deze foto van het Paard van Marken is gebruikt in het foto vakblad Zoom, nummer 06/07 uit 2015. De foto is gebruikt bij een artikel over compositie en diepte in een foto.

 

Voor de Canon Grand Prix 2017 ben ik bij de laatste 50 deelnemers gekomen. Mijn portfolio is gereviewd door een professionele jury.

 

Voor EOS zine heb ik een lens kunnen testen, de Canon 14mm F2.8 mark II. De gehele review is hier terug te lezen. 

Deze foto van de Zaanse Schans is gebruikt in het fotovakblad Zoom, nummer 06/07 uit 2015. De foto is gebruikt bij een artikel over uitleg van photoshop.

 

Deze foto van een wolvenroedel heeft een honorable mention gekregen in de Monochrome Photography awards.

 

Deze foto van de Zaanse Schans is in september 2015 uitgeroepen tot foto van de dag op de website van Zoom

 

Voor EOS zine een blog geschreven die te maken heeft met de planning van een fotoshoot of het geluk wat je daarbij nodig heeft m.b.t. het weer.  

Deze foto van de Zaanse Schans heeft de 3e plaats van de publieksjury behaald in een fotowedstrijd die uitgeschreven is door de Gemeente Zaanstad

 

Deze foto van de Zaanse Schans heeft de 2e plaats van de vakjury behaald in een fotowedstrijd die uitgeschreven is door de Gemeente Zaanstad

 

Deze foto van Marken heeft de 3e prijs gewonnen in een wedstrijd georganiseerd door Canon in samenwerking met Zoom. De wedstrijd ging over winterlandschappen.

 

Deze foto van de Zaanse Schans is gebruikt in een objectievenspecial van Tamron

 

Deze foto van Marken heeft de vakjury prijs gewonnen bij de foto wedstrijd "Mijn kijk op de dijk" georganiseerd door Het Blauwe Hart

 

Deze foto van de Zaanse Schans is opgenomen in de scheurkalender van National Geographic voor het jaar 2017

 

In 2016 heb ik op verzoek een gastblog mogen schrijven voor EOS zine. Hoe kan het ook anders dan dat het verhaal over 's ochtends fotograferen zou gaan, het moment van de dag waarop ik het liefst buiten ben met mijn camera. Kopieer de link als je het verhaal (nog) een keer zou willen lezen. 

 

 

In 2016 heb ik nogmaals op verzoek een gastblog mogen schrijven voor EOS zine. Deze keer ging het over het maken van een startrail op de Zaanse Schans. Wil je het verhaal teruglezen, dat kan door het kopiëren van de volgende link.