Allemaal leuk nieuws

 

 De maand februari is een hele positieve maand geweest qua fotografie. In een fotowedstrijd georganiseerd door de Gemeente Zaanstad heb ik met 1 foto twee prijzen gewonnen, de 2e prijs gekozen door een vakjury en de 3e prijs van de publieksjury. 

Een publieksjury prijs is me nog nooit overkomen, ik vraag zelden aan mensen om op mij te stemmen. Eerlijkheidshalve moet ik ook zeggen dat ik deze wedstrijd vergeten was, daardoor was de verbazing en trots alleen maar groter. 

 

Daarnaast ben ik 3 weken geleden gevraagd om een gastblog te schrijven voor een internetsite genaamd EOSzine. Deze site wordt gemaakt voor enthousiaste Canon fotografen. Er zijn een aantal vaste blogschrijvers die maandelijks een stukje schrijven voor deze site. Ik zelf volgde deze site al een tijdje, ook omdat je hier veel inspiratie en theorie m.b.t. fotografie vandaan kan halen. 

Ik was dan ook vereerd dat ik hiervoor gevraagd ben. Het stukje wat ik geschreven heb ging over de ochtendfotograaf. 

Wat ik echter niet had kunnen voorstellen is hoe groot de respons op dit stukje is geweest. De kracht van social media heeft zich bewezen! Toen Canon Nederland deze blog onder de aandacht bracht van zijn Facebookgebruikers is het aantal bezoeken op mijn Facebook pagina en internetsite explosief gestegen. 

 

Al met al is het een hele leuke maand geweest waarbij de wens om meer exposure te krijgen ingezet is ;)!

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Dave Zuuring (maandag, 29 februari 2016 20:28)

    Hej Arjen!

    Als fan van je foto's zeg ik meer dan terecht, je maakt mooie verzorgde opnames waar ik met plezier naar kijk. Je inspireert me met deze opnames van kleurrijke landschappen! Inspiratie 2.0

    //Dave