Nieuwe Website!

Welkom op mijn nieuwe, eigen website. Deze website zal ik regelmatig gaan bijhouden om jullie op de hoogte te houden van mijn fotografie belevenissen. 

Wat zal je allemaal gaan tegenkomen op deze website? Een website over fotografie kan natuurlijk niet zonder foto's, die zullen dan ook regelmatig een hoofdrol gaan vervullen. Daarnaast zal ik proberen om regelmatig nieuws m.b.t. mijn fotografie te delen en zal ik ook blogjes gaan schrijven. 

Ik wens jullie veel kijk- en leesplezier, en mochten jullie vragen of op- en aanmerkingen hebben dan hoor ik dat graag van jullie.

Groet,

Arjen Noord

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Sandra Oud (vrijdag, 01 december 2017 09:33)

    Ik ben groot fan van je foto's. Kijk er altijd weer naar uit naar de allernieuwste die je gemaakt heb. Blijf vooral zo doorgaan!